Chord Matur Suwun - ILUX ID | Inschord

Chord Matur Suwun - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Matur Suwun - ILUX ID :

Lirik Matur Suwun - ILUX ID :

Intro : F Am A# C F 
        Gm Dm A# C  

F                 Am
dik.. tenangno atimu..
       A#      C           F
kabeh iki mung kanggo sliramu
  Gm                 Dm
merantau ke kota tuk menghalalkanmu
     A#                  C
mugi Gusti pangeran ngijabahi..

F            Am
megawe adoh omah..
            A#      C           F 
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Gm               Dm
sing tak karep siji biso njogo ati
    A#                  C
ugo di paringi lancar rezeki
                  F
gek ndang cepet bali..

Music : A# C F 

Reff :
           Dm          Am
   kesuwun marang janjimu
             A#       F
   wes gelem nompo atiku
       A#        F
   setia lan ora nuntut
          Gm     C
   nerimo opo anane..

         Dm          Am
   matur nuwun sayangku
             A#        F
   wis sabar ngenteni aku
         A#           F
   tresnaku marang sliramu
             Gm   C      F
   nggawe mulyane genep uripku..

Music : F Am A# F
        Gm C F 
        Gm Am A# C F 

F            Am
megawe adoh omah..
            A#      C           F 
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Gm               Dm
sing tak karep siji biso njogo ati
    A#                  C
ugo di paringi lancar rezeki
                  F
gek ndang cepet bali..

Music : A# C F 

Reff :
           Dm          Am
   kesuwun marang janjimu
             A#       F
   wes gelem nompo atiku
       A#        F
   setia lan ora nuntut
          Gm     C
   nerimo opo anane..

         Dm          Am
   matur nuwun sayangku
             A#        F
   wis sabar ngenteni aku
         A#           F
   tresnaku marang sliramu
             Gm   C      F     A#  C
   nggawe mulyane genep uripku..

           Dm          Am
   kesuwun marang janjimu
             A#       F
   wes gelem nompo atiku
       A#        F
   setia lan ora nuntut
          Gm     C
   nerimo opo anane..

         Dm          Am
   matur nuwun sayangku
             A#        F
   wis sabar ngenteni aku
         A#           F
   tresnaku marang sliramu
             Gm   C      F
   nggawe mulyane genep uripku..

Outro : A# C F
dik.. tenangno atimu..
kabeh iki mung kanggo sliramu
merantau ke kota tuk menghalalkanmu
mugi Gusti pangeran ngijabahi..

megawe adoh omah..
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
sing tak karep siji biso njogo ati
ugo di paringi lancar rezeki
gek ndang cepet bali..

Music... 

Reff :
   kesuwun marang janjimu
   wes gelem nompo atiku
   setia lan ora nuntut
   nerimo opo anane..

   matur nuwun sayangku
   wis sabar ngenteni aku
   tresnaku marang sliramu
   nggawe mulyane genep uripku..

Music...

megawe adoh omah..
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
sing tak karep siji biso njogo ati
ugo di paringi lancar rezeki
gek ndang cepet bali..

Music...

Reff :
   kesuwun marang janjimu
   wes gelem nompo atiku
   setia lan ora nuntut
   nerimo opo anane..

   matur nuwun sayangku
   wis sabar ngenteni aku
   tresnaku marang sliramu
   nggawe mulyane genep uripku..

   kesuwun marang janjimu
   wes gelem nompo atiku
   setia lan ora nuntut
   nerimo opo anane..

   matur nuwun sayangku
   wis sabar ngenteni aku
   tresnaku marang sliramu
   nggawe mulyane genep uripku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title