Lirik & Chord Lagu Loro Ati - ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Loro Ati - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Loro Ati - ILUX ID :

Lirik Loro Ati - ILUX ID :

Intro : Bm A G D
        Em Bm F# Bm 

     Bm             Em
kelendi carane isun iki
      F#                   Bm
ngelalekno loro nong njero ati
     A        
seng sanggup sun pungkiri
       D
welas iki sampek mati
  F#                   Bm
saiki malah oseng direstui..

Reff :
                 Em
  isun tau loro ati..
         A                  D
  tapi lorone seng koyo gedigi
        G                 Em
  kenemenen ngerusak nong ati
         F#
  nganti banyu moto iki 
               Bm
  seng sanggup mili..

                 Em
  isun tau loro ati..
         A                  D
  tapi lorone seng koyo gedigi
        G                 Em
  kenemenen ngerusak nong ati
         F#
  nganti banyu moto iki 
               Bm
  seng sanggup mili..

Music : Em A D 
        G Em F# Bm 

     Bm             Em
kelendi carane isun iki
     F#                    Bm
ngelalekno loro nong njero ati
     A        
seng sanggup sun pungkiri
       D
welas iki sampek mati
  F#                   Bm
saiki malah oseng direstui..

Reff :
                 Em
  isun tau loro ati..
         A                  D
  tapi lorone seng koyo gedigi
        G                 Em
  kenemenen ngerusak nong ati
         F#
  nganti banyu moto iki 
               Bm
  seng sanggup mili..

                 Em
  isun tau loro ati..
         A                  D
  tapi lorone seng koyo gedigi
        G                 Em
  kenemenen ngerusak nong ati
         F#
  nganti banyu moto iki 
               Bm
  seng sanggup mili..

                 Em
  isun tau loro ati..
         A                  D
  tapi lorone seng koyo gedigi
        G                 Em
  kenemenen ngerusak nong ati
         F#
  nganti banyu moto iki 
               Bm
  seng sanggup mili..

                 Em
  isun tau loro ati..
         A                  D
  tapi lorone seng koyo gedigi
        G                 Em
  kenemenen ngerusak nong ati
         F#
  nganti banyu moto iki 
               Bm
  seng sanggup mili..

Outro : Em F# Bm
kelendi carane isun iki
ngelalekno loro nong njero ati     
seng sanggup sun pungkiri
welas iki sampek mati
saiki malah oseng direstui..

Reff :
  isun tau loro ati..
  tapi lorone seng koyo gedigi
  kenemenen ngerusak nong ati
  nganti banyu moto iki 
  seng sanggup mili..

  isun tau loro ati..
  tapi lorone seng koyo gedigi
  kenemenen ngerusak nong ati
  nganti banyu moto iki 
  seng sanggup mili..

Music...

kelendi carane isun iki
ngelalekno loro nong njero ati     
seng sanggup sun pungkiri
welas iki sampek mati
saiki malah oseng direstui..

Reff :
  isun tau loro ati..
  tapi lorone seng koyo gedigi
  kenemenen ngerusak nong ati
  nganti banyu moto iki 
  seng sanggup mili..

  isun tau loro ati..
  tapi lorone seng koyo gedigi
  kenemenen ngerusak nong ati
  nganti banyu moto iki 
  seng sanggup mili..

  isun tau loro ati..
  tapi lorone seng koyo gedigi
  kenemenen ngerusak nong ati
  nganti banyu moto iki 
  seng sanggup mili..

  isun tau loro ati..
  tapi lorone seng koyo gedigi
  kenemenen ngerusak nong ati
  nganti banyu moto iki 
  seng sanggup mili..
Information :
Title : "Loro Ati - ILUX ID"
Artist : ILUX ID,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title