Chord Langit Bumi Saksine - Vita Alvia feat. ILUX ID | Inschord

Chord Langit Bumi Saksine - Vita Alvia feat. ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Langit Bumi Saksine - Vita Alvia feat. ILUX ID :

Lirik Langit Bumi Saksine - Vita Alvia feat. ILUX ID :

Intro : D#m G#m D#m 
        F# D#m F# A#m D#m 

D#m               G#m
Sing biso sun pahami
     C#                  F#
Riko tego medot taline asmoro
D#m                    G#m
Sing sanggup sun ngerteni
     C#                       F#
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

B                     G#m
..Bengen riko ngomong dewek
                   A#
bakal bareng selawase
                   A#
Nyatane kok nggawe ngene
B                   G#m
..Janji urip sampek mati
                   A#
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
              D#m           G#m
  Langit bumi iki dadi saksine
             C#                     F#
  Welas isun nyang riko sing ono ujunge
            B                G#m
  Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
             A#                   D#m
  Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

  A#          D#m           G#m
  Langit bumi iki dadi saksine
           C#                       F#
  Tuluse welas isun iki nong njero ati
          B               G#m
  Masio saiki sing biso dadi siji
            A#              D#m
  Sun pastekno welas iki sampek mati..

Music : B F# A# D#m D#
        B F# A# D#m 

D#m               G#m
Sing biso sun pahami
     C#                  F#
Riko tego medot taline asmoro
D#m                    G#m
Sing sanggup sun ngerteni
     C#                       F#
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

B                     G#m
..Bengen riko ngomong dewek
                   A#
bakal bareng selawase
                   A#
Nyatane kok nggawe ngene
B                   G#m
..Janji urip sampek mati
                   A#
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
              D#m           G#m
  Langit bumi iki dadi saksine
             C#                     F#
  Welas isun nyang riko sing ono ujunge
            B                G#m
  Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
             A#                   D#m
  Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

  A#          D#m           G#m
  Langit bumi iki dadi saksine
           C#                       F#
  Tuluse welas isun iki nong njero ati
          B               G#m
  Masio saiki sing biso dadi siji
            A#              D#m
  Sun pastekno welas iki sampek mati..

Outro : D#m G#m A# D#m 
        D#m    
Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
Nyatane kok nggawe ngene
Janji urip sampek mati
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
  Langit bumi iki dadi saksine
  Welas isun nyang riko sing ono ujunge
  Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
  Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

  Langit bumi iki dadi saksine
  Tuluse welas isun iki nong njero ati
  Masio saiki sing biso dadi siji
  Sun pastekno welas iki sampek mati..

Music...

Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
Nyatane kok nggawe ngene
Janji urip sampek mati
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
  Langit bumi iki dadi saksine
  Welas isun nyang riko sing ono ujunge
  Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
  Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

  Langit bumi iki dadi saksine
  Tuluse welas isun iki nong njero ati
  Masio saiki sing biso dadi siji
  Sun pastekno welas iki sampek mati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title