Lirik & Chord Lagu Lali Carane Perhatian - ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Lali Carane Perhatian - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lali Carane Perhatian - ILUX ID :

Lirik Lali Carane Perhatian - ILUX ID :

Intro : D# Cm G# A# 

D#
  wes kadung jeru tresno iki
D#
  sing wes tak kekne kanggo kowe
  G#   G#m         D#
nanging.. balesane semu..

D#
  opo pancen kowe wes lali
D#
  carane nguwehi perhatian
     G# G#m            D#
neng aku.. wes ra koyo biyen..

Gm              Cm
emboh soko opo atimu
  Gm              Cm
kowe tego ngapusi aku
   G#
saiki wes ketoro
G#m                        A#
  nggawe topeng neng ngarepku..

Reff :
             G#            A#
   aku wes bosen aku wes bosen
         D#     Gm          Cm
   tresnoku tibake mbok manfaatne
                 G#
   timbang tak terus teruske
     G#m
   malah gawe atiku owah
      A#                  D#
   mending aku tak mundur wae..

Music : D# Cm G# A# 
        G# A# 

D#
  wes kadung jeru tresno iki
D#
  sing wes tak kekne kanggo kowe
  G#   G#m         D#
nanging.. balesane semu..

D#
  opo pancen kowe wes lali
D#
  carane nguwehi perhatian
     G# G#m            D#
neng aku.. wes ra koyo biyen..

Gm              Cm
emboh soko opo atimu
  Gm              Cm
kowe tego ngapusi aku
   G#
saiki wes ketoro
G#m                        A#
  nggawe topeng neng ngarepku..

Reff :
             G#            A#
   aku wes bosen aku wes bosen
         D#     Gm          Cm
   tresnoku tibake mbok manfaatne
                 G#
   timbang tak terus teruske
     G#m
   malah gawe atiku owah
      A#                  D#
   mending aku tak mundur wae..

                 G#
   timbang tak terus teruske
     G#m
   malah gawe atiku owah
      A#                  D#
   mending aku tak mundur wae..

Outro : G# G#m D#
wes kadung jeru tresno iki
sing wes tak kekne kanggo kowe
nanging.. balesane semu..

opo pancen kowe wes lali
carane nguwehi perhatian
neng aku.. wes ra koyo biyen..

emboh soko opo atimu
kowe tego ngapusi aku
saiki wes ketoro
nggawe topeng neng ngarepku..

Reff :
   aku wes bosen aku wes bosen
   tresnoku tibake mbok manfaatne
   timbang tak terus teruske
   malah gawe atiku owah
   mending aku tak mundur wae..

Music...

wes kadung jeru tresno iki
sing wes tak kekne kanggo kowe
nanging.. balesane semu..

opo pancen kowe wes lali
carane nguwehi perhatian
neng aku.. wes ra koyo biyen..

emboh soko opo atimu
kowe tego ngapusi aku
saiki wes ketoro
nggawe topeng neng ngarepku..

Reff :
   aku wes bosen aku wes bosen
   tresnoku tibake mbok manfaatne
   timbang tak terus teruske
   malah gawe atiku owah
   mending aku tak mundur wae..

   timbang tak terus teruske
   malah gawe atiku owah
   mending aku tak mundur wae..
Information :
Title : "Lali Carane Perhatian - ILUX ID"
Artist : ILUX ID,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title