Chord Kuatno Aku - Denny Caknan feat. ILUX ID | Inschord

Chord Kuatno Aku - Denny Caknan feat. ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kuatno Aku - Denny Caknan feat. ILUX ID :

Lirik Kuatno Aku - Denny Caknan feat. ILUX ID :

Intro : Bb C Am Dm
        Gm Bbm C 

F                         Bb
 kowe sing biyen tau ning atiku
Gm                    C
 sing tau gawe seneng uripku
      Am
saiki wes.. lungo..
   Dm
di sanding wong liyo
      Gm                    C
mergo ra ono restune wong tuwo..

F                 Bb
 setiaku wes ra kurang kurang
Gm                     C
 sayangku ning kowe yo te..nanan
       Am           Dm
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
     Gm                  C
kepekso pisah mergo keadaan..

      Bb     C         F
wes cukup.. aku sadar diri..
        Bb     C        F  
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
  F-Em Dm                Am
    Gusti paringono kuat atiku iki
      Bb                          F     C
  kelangan wong seng paling tak sayangi..
     Dm                  Am
  Gusti paringono terang dalan uripku
      Bb                  F      C
  nerimo kahanane koyo ngene akhire..
     Bb   C      F   C
  Gusti.. kuatno aku..

Music : F Bb -Am Gm C
        Am Dm Bb C

F                 Bb
 setiaku wes ra kurang kurang
Gm                     C
 sayangku ning kowe yo te..nanan
         Am        Dm
u rasane a..bot nrimo kenyataan
     Gm                  C
kepekso pisah mergo keadaan..

      Bb     C         F
wes cukup.. aku sadar diri..
        Bb     C        F  
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
  F-Em Dm                Am
    Gusti paringono kuat atiku iki
      Bb                          F     C
  kelangan wong seng paling tak sayangi..
     Dm                  Am
  Gusti paringono terang dalan uripku
      Bb                  F      C
  nerimo kahanane koyo ngene akhire..
     Bb   C      F    
  Gusti.. kuatno aku..
     Bb   C      F    
  Gusti.. kuatno aku..

Outro : F
kowe sing biyen tau ning atiku
sing tau gawe seneng uripku
saiki wes.. lungo..
di sanding wong liyo
mergo ra ono restune wong tuwo..

setiaku wes ra kurang kurang
sayangku ning kowe yo te..nanan
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
kepekso pisah mergo keadaan..

wes cukup.. aku sadar diri..
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
  Gusti paringono kuat atiku iki
  kelangan wong seng paling tak sayangi..
  Gusti paringono terang dalan uripku
  nerimo kahanane koyo ngene akhire..
  Gusti.. kuatno aku..

Music...

setiaku wes ra kurang kurang
sayangku ning kowe yo te..nanan
u rasane a..bot nrimo kenyataan
kepekso pisah mergo keadaan..

wes cukup.. aku sadar diri..
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
  Gusti paringono kuat atiku iki
  kelangan wong seng paling tak sayangi..
  Gusti paringono terang dalan uripku
  nerimo kahanane koyo ngene akhire..  
  Gusti.. kuatno aku..   
  Gusti.. kuatno aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title