Lirik & Chord Lagu Korban Cerai Wong Tuwo - ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Korban Cerai Wong Tuwo - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Korban Cerai Wong Tuwo - ILUX ID :

Lirik Korban Cerai Wong Tuwo - ILUX ID :

Intro : E..G#m..F#m B E
        A B E

        E           G#m
rumangsamu.. aku ra iso
          F#m       B       E
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu..
       E                 G#m
nadyan sitik.. bayaranku kerjo
      F#m       B         E
cukup kanggo ngingoni anakku..

 F#m     B          E        C#m
aku ra tego.. salah keputusanku
   F#m          B        E  E7
ngorbanke nasib urip anakku..

Reff :
               A
   ojo nyawang aku
      B       G#m
   ilingo anakmu
       C#m      F#m
   ojo mikiri aku
         B       E
   sakne wae anakmu

          E7     A
   nadyan kowe lungo
       B     G#m
   aku ora popo
            C#m        F#m
   cah seng ra nduwe duso
          B            E
   korban cerai wong tuwo..

        E           G#m
rumangsamu.. aku ra iso
          F#m       B         E
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu..
       E                 G#m
nadyan sitik.. bayaranku kerjo
      F#m       B         E
cukup kanggo ngingoni anakku..

 F#m     B          E        C#m
aku ra tego.. salah keputusanku
   F#m          B        E  E7
ngorbanke nasib urip anakku..

Music : A B G#m C#m F#m B E E7
        A B G#m C#m F#m B E

Reff :
       E7       A
   ojo nyawang aku
      B       G#m
   ilingo anakmu
       C#m      F#m
   ojo mikiri aku
         B       E
   sakne wae anakmu

          E7     A
   nadyan kowe lungo
       B    G#m
   aku orapopo
            C#m         F#m 
   cah seng ra nduwe duso
          B            E
   korban cerai wong tuwo..

       E7       A
   ojo nyawang aku
      B       G#m
   ilingo anakmu
       C#m      F#m
   ojo mikiri aku
         B       E
   sakne wae anakmu..

          E7     A
   nadyan kowe lungo
       B    G#m
   aku orapopo
            C#m         F#m
   cah seng ra nduwe duso
          B            E
   korban cerai wong tuwo..

Outro : F#m B A Am E
rumangsamu.. aku ra iso
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu..
nadyan sitik.. bayaranku kerjo
cukup kanggo ngingoni anakku..

aku ra tego.. salah keputusanku
ngorbanke nasib urip anakku..

Reff :
   ojo nyawang aku
   ilingo anakmu
   ojo mikiri aku
   sakne wae anakmu

   nadyan kowe lungo
   aku ora popo
   cah seng ra nduwe duso
   korban cerai wong tuwo..

rumangsamu.. aku ra iso
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu..
nadyan sitik.. bayaranku kerjo
cukup kanggo ngingoni anakku..

aku ra tego.. salah keputusanku
ngorbanke nasib urip anakku..

Music...

Reff :
   ojo nyawang aku
   ilingo anakmu
   ojo mikiri aku
   sakne wae anakmu

   nadyan kowe lungo
   aku orapopo
   cah seng ra nduwe duso
   korban cerai wong tuwo..

   ojo nyawang aku
   ilingo anakmu
   ojo mikiri aku
   sakne wae anakmu..

   nadyan kowe lungo
   aku orapopo
   cah seng ra nduwe duso
   korban cerai wong tuwo..
Information :
Title : "Korban Cerai Wong Tuwo - ILUX ID"
Artist : ILUX ID,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title