Chord Kari Cerito - ILUX ID | Inschord

Chord Kari Cerito - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kari Cerito - ILUX ID :

Lirik Kari Cerito - ILUX ID :

Intro : F C Dm 
        Bb C F 
        Bb C Am Dm 
        Gm C F 

  F      C              Dm  C
kelingan seng mbiyen mbiyen
   Bb    C         F
ra kroso netes eluhku
    Gm           C
aku kangen.. aku rindu
         F
karo ngguyumu..

Reff :
    Bb        C            Am
  kowe.. seng tak sayang sayang
    Dm        Gm    C      F
  saiki wes lungo.. kari cerito..

    Bb     C        Am    D
  cukup.. atiku iki nelongso
       Gm             C            F
  tak ikhlasno kowe nyanding wong liyo..

Music : Bb C Am Dm 
        Gm C F 
        Bb C Am D 
        Gm C F 

  F      C              Dm  C
kelingan seng mbiyen mbiyen
   Bb    C         F
ra kroso netes eluhku
    Gm           C
aku kangen.. aku rindu
         F
karo ngguyumu..

Reff :
    Bb        C            Am
  kowe.. seng tak sayang sayang
    Dm        Gm    C      F
  saiki wes lungo.. kari cerito..

    Bb     C        Am    D
  cukup.. atiku iki nelongso
       Gm             C            F
  tak ikhlasno kowe nyanding wong liyo..

    Bb        C            Am
  kowe.. seng tak sayang sayang
    D         Gm    C      F
  saiki wes lungo.. kari cerito..

    Bb     C        Am    Dm
  cukup.. atiku iki nelongso
       Gm             C            F
  tak ikhlasno kowe nyanding wong liyo..
       Bb      C
  tak ikhlasno.. 
                     F
  kowe nyanding wong liyo..

Outro : Bb C F
kelingan seng mbiyen mbiyen
ra kroso netes eluhku
aku kangen.. aku rindu
karo ngguyumu..

Reff :
  kowe.. seng tak sayang sayang
  saiki wes lungo.. kari cerito..

  cukup.. atiku iki nelongso
  tak ikhlasno kowe nyanding wong liyo..

Music...

kelingan seng mbiyen mbiyen
ra kroso netes eluhku
aku kangen.. aku rindu
karo ngguyumu..

Reff :
  kowe.. seng tak sayang sayang
  saiki wes lungo.. kari cerito..

  cukup.. atiku iki nelongso
  tak ikhlasno kowe nyanding wong liyo..

  kowe.. seng tak sayang sayang
  saiki wes lungo.. kari cerito..

  cukup.. atiku iki nelongso
  tak ikhlasno kowe nyanding wong liyo..
  tak ikhlasno.. 
  kowe nyanding wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title