Lirik & Chord Lagu Kangen - Nella Kharisma feat. ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Kangen - Nella Kharisma feat. ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kangen - Nella Kharisma feat. ILUX ID :

Lirik Kangen - Nella Kharisma feat. ILUX ID :

Intro : F# C# B C# F# 

Reff :
    F#             G#m
  Sayang aku iki kangen karo kowe
        C#                        F#
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
        G#m               D#m
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C#                 F#
  merana ku hidup sendiri..

Music : F# G#m C# F# 
        G#m D#m G#m C# F# 

F#
..Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi
G#m
..awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
C#
..nganti nangis getih putih koe tetep
      F#
ora muleh ra ileng janjine

Reff :
    F#             G#m
  Sayang aku iki kangen karo kowe
        C#                        F#
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
        G#m               D#m
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C#                 F#
  merana ku hidup sendiri..

    G#m          C#     F#       D#m
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        G#m          C#       F#
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    G#m       C#         F#          D#m
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            G#m         C#    F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Music : G#m C# F# D#m
        G#m C# F# 

F#                                      
..Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan
G#m
..bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk
C#
..semua itu ku lakukan hanya untuk kamu 
   F#
sayang ngarep kamu pulang..

Reff :
    F#             G#m
  Sayang aku iki kangen karo kowe
        C#                        F#
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
        G#m               D#m
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C#                 F#
  merana ku hidup sendiri..

    G#m          C#     F#       D#m
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        G#m          C#       F#
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    G#m       C#         F#          D#m
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            G#m         C#    F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Reff :
    F#             G#m
  Sayang aku iki kangen karo kowe
        C#                        F#
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
        G#m               D#m
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
    C#                 F#
  merana ku hidup sendiri..

    G#m          C#     F#       D#m
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        G#m          C#       F#
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    G#m       C#         F#          D#m
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            G#m         C#    F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati

    G#m       C#         F#          D#m
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            G#m         C#     F#
mung kanggo kowe sampek tekane pati..

Outro : F# G#m C# F#  
        B F#      
Reff :
  Sayang aku iki kangen karo kowe
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  merana ku hidup sendiri..

Music...

Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi
awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
nganti nangis getih putih koe tetep
ora muleh ra ileng janjine

Reff :
  Sayang aku iki kangen karo kowe
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  merana ku hidup sendiri..

Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Music...
                                     
Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan
bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk
semua itu ku lakukan hanya untuk kamu 
sayang ngarep kamu pulang..

Reff :
  Sayang aku iki kangen karo kowe
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  merana ku hidup sendiri..

Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Reff :
  Sayang aku iki kangen karo kowe
  wes telung tahun aku mbok tinggalne
  sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  merana ku hidup sendiri..

Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati..
Information :
Title : "Kangen - Nella Kharisma feat. ILUX ID"
Artist : ILUX ID, Nella Kharisma,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title