Lirik & Chord Lagu Kangen Mulih - Denny Caknan | Inschord

Lirik & Chord Lagu Kangen Mulih - Denny Caknan

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kangen Mulih - Denny Caknan :

Lirik Kangen Mulih - Denny Caknan :

Intro : C  F  Dm G F Fm

C
 tenang, tenang, tenang
F
 badai pasti berlalu
Am                G
 roso sambat sing neng benakmu
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

Reff :
             C                Cmaj7
  njajal tak kuat-kuatne ati iki
         F
  aku ra mulih masio perih
           Dm                  G
  pengenku kumpul kaleh bapak ibu
           Em            Am
  jenengan kangen aku yo kangen
             Dm
  kangen sungkem neng ngandap'e
           G                 (C)
  jenengan bapak ibu lan liya-liyane..

Music : C F C F

C
 tenang tenang tenang
F
 badai pasti berlalu
Am                G
 roso sambat sing neng benakmu
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

Reff :
             C               Cmaj7
  njajal tak kuat-kuatne ati iki
         F
  aku ra mulih masio perih
           Dm                  G
  pinginku kumpul kaleh bapak ibu
           Em            Am
  jenengan kangen aku yo kangen
             Dm
  kangen sungkem neng ngandape
           G
  jenengan bapak..

          C                   Cmaj7
  njajal tak kuat-kuatne ati iki
         F
  aku ra mulih masio perih
           Dm                  G
  pinginku kumpul kaleh bapak ibu
           Em            Am
  jenengan kangen aku yo kangen
             Dm
  kangen sungkem neng ngandape
           Fm                      Cmaj7
  jenengan bapak ibu lan liya-liyane..
tenang, tenang, tenang
badai pasti berlalu
roso sambat sing neng benakmu
tetep kuatno tatag pikirmu..

Reff :
  njajal tak kuat-kuatne ati iki
  aku ra mulih masio perih
  pengenku kumpul kaleh bapak ibu
  jenengan kangen aku yo kangen
  kangen sungkem neng ngandap'e
  jenengan bapak ibu lan liya-liyane..

Music...

tenang tenang tenang
badai pasti berlalu
roso sambat sing neng benakmu
tetep kuatno tatag pikirmu..

Reff :
  njajal tak kuat-kuatne ati iki
  aku ra mulih masio perih
  pinginku kumpul kaleh bapak ibu
  jenengan kangen aku yo kangen
  kangen sungkem neng ngandape
  jenengan bapak..

  njajal tak kuat-kuatne ati iki
  aku ra mulih masio perih
  pinginku kumpul kaleh bapak ibu
  jenengan kangen aku yo kangen
  kangen sungkem neng ngandape
  jenengan bapak ibu lan liya-liyane..
Information :
Title : "Kangen Mulih - Denny Caknan"
Artist : Denny Caknan,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title