Chord Ikhlas Lahir Batine - ILUX ID | Inschord

Chord Ikhlas Lahir Batine - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ikhlas Lahir Batine - ILUX ID :

Lirik Ikhlas Lahir Batine - ILUX ID :

Intro : G D Em Bm 
        C Bm Am D 

    G             D
yen pancen takdir uripku
  Em        Bm
jodo karo kowe
C             Bm
wes tak pastekne
            Am       D
ning njero ati selawase..

  G         D
senajan ati wes mantep
    Em       Bm
lan podo yakine
    C
aku tak tembung
  D        G
budal karo kowe..

     Em       Bm 
percoyo karo aku
         C          G
ra bakal ngeloro atimu..
     Em           Bm
lalekno tentang masa lalu
   C                            D
yo mung kowe sing ning njero atiku..
  
Reff :
         G           D
  tak sampekno ning angin wengi
  Em            Bm
  sing tak anti-anti
     C          Bm
  tansah sesandingan
         Am       D
  karo kowe selawase..

    G            D
  matursuwon tak ucapne
  Em           Bm
  wes ono ning ngkene
     C                Bm
  sampun ikhlas lahir batine
      Am         D        G
  nerimo kahanan sing koyongene..

Music : Em Bm C G 
        Em Bm C D 

     Em       Bm 
percoyo karo aku
         C          G
ra bakal ngeloro atimu..
     Em           Bm
lalekno tentang masa lalu
   C                            D
yo mung kowe sing ning njero atiku..
  
Reff :
         G           D
  tak sampekno ning angin wengi
  Em            Bm
  sing tak anti-anti
     C          Bm
  tansah sesandingan
         Am       D
  karo kowe selawase..

    G            D
  matursuwon tak ucapne
  Em           Bm
  wes ono ning ngkene
     C                Bm
  sampun ikhlas lahir batine
      Am         D        G
  nerimo kahanan sing koyongene..

         G           D
  tak sampekno ning angin wengi
  Em            Bm
  sing tak anti-anti
     C          Bm
  tansah sesandingan
         Am       D
  karo kowe selawase..

    G            D
  matursuwon tak ucapne
  Em           Bm
  wes ono ning ngkene
     C                Bm
  sampun ikhlas lahir batine
      Am         D        G
  nerimo kahanan sing koyongene..
     C                Bm
  sampun ikhlas lahir batine
      Am         D        G
  nerimo kahanan sing koyongene..
yen pancen takdir uripku
jodo karo kowe
wes tak pastekne
ning njero ati selawase..

senajan ati wes mantep
lan podo yakine
aku tak tembung
budal karo kowe..

percoyo karo aku
ra bakal ngeloro atimu..
lalekno tentang masa lalu
yo mung kowe sing ning njero atiku..
  
Reff :
  tak sampekno ning angin wengi
  sing tak anti-anti
  tansah sesandingan
  karo kowe selawase..

  matursuwon tak ucapne
  wes ono ning ngkene
  sampun ikhlas lahir batine
  nerimo kahanan sing koyongene..

Music...

percoyo karo aku
ra bakal ngeloro atimu..
lalekno tentang masa lalu
yo mung kowe sing ning njero atiku..
  
Reff :
  tak sampekno ning angin wengi
  sing tak anti-anti
  tansah sesandingan
  karo kowe selawase..

  matursuwon tak ucapne
  wes ono ning ngkene
  sampun ikhlas lahir batine
  nerimo kahanan sing koyongene..

  tak sampekno ning angin wengi
  sing tak anti-anti
  tansah sesandingan
  karo kowe selawase..

  matursuwon tak ucapne
  wes ono ning ngkene
  sampun ikhlas lahir batine
  nerimo kahanan sing koyongene..
  sampun ikhlas lahir batine
  nerimo kahanan sing koyongene..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title