Lirik & Chord Lagu Gresik Suroboyo - Mahesa feat. Vita Alvia | Inschord

Lirik & Chord Lagu Gresik Suroboyo - Mahesa feat. Vita Alvia

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Gresik Suroboyo - Mahesa feat. Vita Alvia :

Lirik Gresik Suroboyo - Mahesa feat. Vita Alvia :

Intro : Gm D Cm D Gm 
        Cm F Bb Gm Cm D 

Gm 
Kangmas sepurane aku
      G                      Cm
Aku rabi ora pamit marang sliramu
        F
Salahmu dewe wes telung tahun 
    Bb     Gm
ninggalke aku
         Cm
Ra ono kabar jare arep
         D
ngelamar aku..

  Gm
Nimas wes lalekno aku
        G                   Cm
Pancen iki wes dadi garise uripku
         F
Sing tak jaluk roso legowo 
      Bb   Gm
ning atimu 
          D#
Sing gedi pangapuramu 
   D
marang aku..

Reff :
     Gm
  Gresik suroboyo 
          Cm
  kalah disek jo ngersulo
        F                    Bb
  Iki paribasane sing tak ucapno
          Cm
  Ngakune jarene tresno 
          Gm
  tak enteni ora teko
        D#                   D
  Ojo gelo yen aku karo wong liyo

    Gm
  Sepurane aku 
           Cm
  yen nguciwakne atimu
        F                Bb
  Kabeh iki dudu karepe atiku
             Cm
  Wes telung taun ngenteni 
             Gm
  nanging sliramu ra bali
             D#                  D
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti

Music : Gm D Cm D Gm 
        Gm G Cm Gm D Gm 

Gm 
Kangmas sepurane aku
      G                      Cm
Aku rabi ora pamit marang sliramu
        F
Salahmu dewe wes telung tahun 
    Bb     Gm
ninggalke aku
         D#             D
Ra ono kabar jare ngelamar aku

  Gm
Nimas wes lalekno aku
        G                   Cm
Pancen iki wes dadi garise uripku
         F
Sing tak jaluk roso legowo 
      Bb  Gm
ning atimu
          D#
Sing gedi pangapuromu 
  D
marang aku..

Reff :
     Gm
  Gresik suroboyo 
          Cm
  kalah disek jo ngersulo
        F                    Bb
  Iki paribasane sing tak ucapno
          Cm
  Ngakune jarene tresno 
          Gm
  tak enteni ora teko
        D#                   D
  Ojo gelo yen aku karo wong liyo..

    Gm
  Sepurane aku 
           Cm
  yen nguciwakne atimu
        F                Bb
  Kabeh iki dudu karepe atiku
             Cm
  Wes telung taun ngenteni 
             Gm
  nanging sliramu ra bali
             D#                  D
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti..

     Gm
  Gresik suroboyo 
          Cm
  kalah disek jo ngersulo
        F                    Bb
  Iki paribasane sing tak ucapno
          Cm
  Ngakune jarene tresno 
          Gm
  tak enteni ora teko
        D#                   D
  Ojo gelo yen aku karo wong liyo

    Gm
  Sepurane aku 
           Cm
  yen nguciwakne atimu
        F                Bb
  Kabeh iki dudu karepe atiku
             Cm
  Wes telung taun ngenteni 
             Gm
  nanging sliramu ra bali
             D#                  D
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti
             D#                  D
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti
      Gm
  kangmas.. 
Kangmas sepurane aku
Aku rabi ora pamit marang sliramu
Salahmu dewe wes telung tahun 
ninggalke aku
Ra ono kabar jare arep
ngelamar aku..

Nimas wes lalekno aku
Pancen iki wes dadi garise uripku
Sing tak jaluk roso legowo 
ning atimu 
Sing gedi pangapuramu 
marang aku..

Reff :
  Gresik suroboyo 
  kalah disek jo ngersulo
  Iki paribasane sing tak ucapno
  Ngakune jarene tresno 
  tak enteni ora teko
  Ojo gelo yen aku karo wong liyo

  Sepurane aku 
  yen nguciwakne atimu
  Kabeh iki dudu karepe atiku
  Wes telung taun ngenteni 
  nanging sliramu ra bali
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti

Music...

Kangmas sepurane aku
Aku rabi ora pamit marang sliramu
Salahmu dewe wes telung tahun 
ninggalke aku
Ra ono kabar jare ngelamar aku

Nimas wes lalekno aku
Pancen iki wes dadi garise uripku
Sing tak jaluk roso legowo 
ning atimu
Sing gedi pangapuromu 
marang aku..

Reff :
  Gresik suroboyo 
  kalah disek jo ngersulo
  Iki paribasane sing tak ucapno
  Ngakune jarene tresno 
  tak enteni ora teko
  Ojo gelo yen aku karo wong liyo..

  Sepurane aku 
  yen nguciwakne atimu
  Kabeh iki dudu karepe atiku
  Wes telung taun ngenteni 
  nanging sliramu ra bali
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti..

  Gresik suroboyo 
  kalah disek jo ngersulo
  Iki paribasane sing tak ucapno
  Ngakune jarene tresno 
  tak enteni ora teko
  Ojo gelo yen aku karo wong liyo

  Sepurane aku 
  yen nguciwakne atimu
  Kabeh iki dudu karepe atiku
  Wes telung taun ngenteni 
  nanging sliramu ra bali
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti
  Wes kadung wong tuwoku golekno ganti
  kangmas..
Information :
Title : "Gresik Suroboyo - Mahesa feat. Vita Alvia"
Artist : Mahesa, Vita Alvia,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title