Lirik & Chord Lagu Gagal Move On (Kangen Mantan) - ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Gagal Move On (Kangen Mantan) - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Gagal Move On (Kangen Mantan) - ILUX ID :

Lirik Gagal Move On (Kangen Mantan) - ILUX ID :

Intro : G# 

                   C#
Aku mung kangen suaramu
D#                     G#
 Kangen esem lan ngguyumu
Fm               A#m
 Suwe ra tau ketemu
D#                  G#
 Piye kabarmu mantanku..

                 C#
Embun nelesi pipiku
D#                    G#
 Teringat tentang dirimu
Fm                   A#m
 Senajan mbiyene tekamu
D#                   G#
 Mung nggawe catu atiku..

Reff :
                     C#
  Sumpah aku iki kangen
               D#
  Kangen mantanku
                    Cm 
  Rasane pengen ketemu
                  Fm
  Masio mung mimpiku
             C#
  Jujur aku iki 
            D#
  Isih kelingan
                     G#
  Tak bisa move on darimu..

Music : C# D# Cm Fm 
        C# D# G# 

                   C#
Aku mung kangen suaramu
D#                     G#
 Kangen esem lan ngguyumu
Fm               A#m
 Suwe ra tau ketemu
D#                  G#
 Piye kabarmu mantanku..

                 C#
Embun nelesi pipiku
D#                    G#
 Teringat tentang dirimu
Fm                   A#m
 Senajan mbiyene tekamu
D#                   G#
 Mung nggawe catu atiku..

Reff :
                     C#
  Sumpah aku iki kangen
               D#
  Kangen mantanku
                    Cm 
  Rasane pengen ketemu
                  Fm
  Masio mung mimpiku
             C#
  Jujur aku iki 
            D#
  Isih kelingan
                     G#   F
  Tak bisa move on darimu..

                     D#
  Sumpah aku iki kangen
               F
  Kangen mantanku
                    Dm
  Rasane pengen ketemu
                  Gm
  Masio mung mimpiku
             D#
  Jujur aku iki 
            F
  Isih kelingan
                     A#
  Tak bisa move on darimu..

                     D#
  Sumpah aku iki kangen
               F
  Kangen mantanku
                    Dm
  Rasane pengen ketemu
                  Gm
  Masio mung mimpiku

             D#
  Jujur aku iki 
            F
  Isih kelingan
                     A#  -Gm
  Tak bisa move on darimu..
  D#        F         A#  -Gm
   Tak bisa move on darimu..

Outro : D# F A# 
        A# 
Aku mung kangen suaramu
Kangen esem lan ngguyumu
Suwe ra tau ketemu
Piye kabarmu mantanku..

Embun nelesi pipiku
Teringat tentang dirimu
Senajan mbiyene tekamu
Mung nggawe catu atiku..

Reff :
  Sumpah aku iki kangen
  Kangen mantanku
  Rasane pengen ketemu
  Masio mung mimpiku
  Jujur aku iki 
  Isih kelingan
  Tak bisa move on darimu..

Music...

Aku mung kangen suaramu
Kangen esem lan ngguyumu
Suwe ra tau ketemu
Piye kabarmu mantanku..

Embun nelesi pipiku
Teringat tentang dirimu
Senajan mbiyene tekamu
Mung nggawe catu atiku..

Reff :
  Sumpah aku iki kangen
  Kangen mantanku 
  Rasane pengen ketemu
  Masio mung mimpiku
  Jujur aku iki 
  Isih kelingan
  Tak bisa move on darimu..

  Sumpah aku iki kangen
  Kangen mantanku
  Rasane pengen ketemu
  Masio mung mimpiku
  Jujur aku iki 
  Isih kelingan
  Tak bisa move on darimu..

  Sumpah aku iki kangen
  Kangen mantanku
  Rasane pengen ketemu
  Masio mung mimpiku

  Jujur aku iki 
  Isih kelingan
  Tak bisa move on darimu..
  Tak bisa move on darimu..
Information :
Title : "Gagal Move On (Kangen Mantan) - ILUX ID"
Artist : ILUX ID,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title