Lirik & Chord Lagu Eleng Gematimu - Woro Widowati | Inschord

Lirik & Chord Lagu Eleng Gematimu - Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Eleng Gematimu - Woro Widowati :

Lirik Eleng Gematimu - Woro Widowati :

Intro : F# C# D#m C#
        B G# C#

  F#
kelingan naliko kowe
     A#m
sumende neng pundakku
          D#m
lungguh jejer kowe kondo 
       A#m
marang aku
     B                F# 
kowe lan aku kudu pepisahan
D#m        G#m
 ngiklaske kowe
     C#         F#
karo wong wedok liyan..

F#
langit wis mendung
         A#m
pratondo arepe udan
        D#m
ati nggaret kelingan kowe sing
    A#m
wis dadi kenangan
     B                   F#
kowe nglanggeti sucine katresnan
D#m  G#m
 aku mung pasrah
       C#      F#
marang Gusti pengeran..

-C#  D#m             A#m
 eleng esemmu.. manise gemuyumu
      B            C#        F#
ugo kelingan gematimu marang aku
-C#  D#m              A#m
 eleng swaramu.. angete rangkulanmu
      B            G#        C#
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

Reff :
            F#
  tak empet neng njero dodo
  -C#    D#m
   weruh kowe karo wong liyo
            G#m
  neng nyatane..
        C#
  kok malah soyo keloro..

           F#
  wis tak eremake netro
  -C#    D#m
   weruh kowe karo wong liyo
            G#m
  neng nyatane..
        C#
  kok malah soyo keloro..

    A#m
  kudu ngiklaske kowe
      D#m
  nyanding karo wong liyo
      G#m                      C#
  senadyan neng atiku keloro-loro
        (B)
  keloro-loro..

Music : B  A#m  G#m  F#
        B  A#m D#m -G# C#

Reff :
            F#
  tak empet neng njero dodo
          D#m
  weruh kowe karo wong liyo
          G#m
  neng nyatane..
        C#
  kok malah soyo keloro..

           F#
  wis tak eremake netro
  -C#      D#m
   nyawang kowe karo wong liyo
            G#m
  neng nyatane..
        C#
  kok malah soyo keloro..

            F#
  tak empet neng njero dodo
  -C#    D#m
   weruh kowe karo wong liyo
          G#m
  neng nyatane..
        C#
  kok malah soyo keloro..

           F#
  wis tak eremake netro
  -C#      D#m
   nyawang kowe karo wong liyo
            G#m
  neng nyatane..
  B      C#
   kok malah soyo keloro..

Outro : B  A#m  D#m G# C#

kelingan naliko kowe
sumende neng pundakku
lungguh jejer kowe kondo 
marang aku
kowe lan aku kudu pepisahan
ngiklaske kowe
karo wong wedok liyan..

langit wis mendung
pratondo arepe udan
ati nggaret kelingan kowe sing
wis dadi kenangan
kowe nglanggeti sucine katresnan
aku mung pasrah
marang Gusti pengeran..

eleng esemmu.. manise gemuyumu
ugo kelingan gematimu marang aku
eleng swaramu.. angete rangkulanmu
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

Reff :
  tak empet neng njero dodo
  weruh kowe karo wong liyo
  neng nyatane..
  kok malah soyo keloro..

  wis tak eremake netro
  weruh kowe karo wong liyo
  neng nyatane..
  kok malah soyo keloro..

  kudu ngiklaske kowe
  nyanding karo wong liyo
  senadyan neng atiku keloro-loro
  keloro-loro..

Music...

Reff :
  tak empet neng njero dodo
  weruh kowe karo wong liyo
  neng nyatane..
  kok malah soyo keloro..

  wis tak eremake netro
  nyawang kowe karo wong liyo
  neng nyatane..
  kok malah soyo keloro..

  tak empet neng njero dodo
  weruh kowe karo wong liyo
  neng nyatane..
  kok malah soyo keloro..

  wis tak eremake netro
  nyawang kowe karo wong liyo
  neng nyatane..
  kok malah soyo keloro..
  
Information :
Title : "Eleng Gematimu - Woro Widowati"
Artist : Woro Widowati,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title