Lirik & Chord Lagu Durung Sanggup Lali - ILUX ID feat. Woro Widowati | Inschord

Lirik & Chord Lagu Durung Sanggup Lali - ILUX ID feat. Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Durung Sanggup Lali - ILUX ID feat. Woro Widowati :

Lirik Durung Sanggup Lali - ILUX ID feat. Woro Widowati :

Intro : C D Bm Em Am D G 
        C D Bm Em Am D G 

      G
angin wengi..
              D
sampekno roso kangenku..
       C        D              G
nganti saiki, durung sanggup lali..

C        D
aku dewe ning kene
   Bm         Em
kroso sepi tanpo kowe
Am        D           G
tulungono padangono petenge uripku..

 C            D
aku seng gawe we lungo
Bm            Em
ninggal getun ning dodo
Am          D           G
sak tuluse atiku njaluk sepuro..

Reff :
    C         D
  raono sing iso ngganteni
  Bm       Em
  ceritomu sayang
  Am       D         G
  aku iseh tetep kelingan..

    C         D
  raono seng iso ngganteni
  Bm        Em
  kabeh kenangan
          Am        D            G
  panggah kowe seng paling tak sayang..

Music : C D Bm Em
        Am D G 
        C D Bm Em
        Am D G 

      G
angin wengi
              D
sampekno roso kangenku
       C
nganti saiki
  D              G
durung sanggup lali..

C        D
aku dewe ning kene
   Bm         Em
kroso sepi tanpo kowe
Am        D           G
tulungono padangono petenge uripku..

 C            D
aku seng gawe we lungo
Bm            Em
ninggal getun ning dodo
Am          D           G
sak tuluse atiku njaluk sepuro..

Reff :
    C         D
  raono sing iso ngganteni
  Bm       Em
  ceritomu sayang
  Am       D         G
  aku iseh tetep kelingan..

    C         D
  raono seng iso ngganteni
  Bm        Em
  kabeh kenangan
          Am        D            G
  panggah kowe seng paling tak sayang..

    C         D
  raono sing iso ngganteni
  Bm       Em
  ceritomu sayang
  Am       D         G
  aku iseh tetep kelingan..

    C         D
  raono seng iso ngganteni
  Bm        Em
  kabeh kenangan
          Am        D            G
  panggah kowe seng paling tak sayang..
          Am        D            G 
  panggah kowe seng paling tak sayang..
angin wengi..
sampekno roso kangenku..
nganti saiki, durung sanggup lali..

aku dewe ning kene
kroso sepi tanpo kowe
tulungono padangono petenge uripku..

aku seng gawe we lungo
ninggal getun ning dodo
sak tuluse atiku njaluk sepuro..

Reff :
  raono sing iso ngganteni
  ceritomu sayang
  aku iseh tetep kelingan..

  raono seng iso ngganteni
  kabeh kenangan
  panggah kowe seng paling tak sayang..

Music...

angin wengi
sampekno roso kangenku
nganti saiki
durung sanggup lali..

aku dewe ning kene
kroso sepi tanpo kowe
tulungono padangono petenge uripku..

aku seng gawe we lungo
ninggal getun ning dodo
sak tuluse atiku njaluk sepuro..

Reff :
  raono sing iso ngganteni
  ceritomu sayang
  aku iseh tetep kelingan..

  raono seng iso ngganteni
  kabeh kenangan
  panggah kowe seng paling tak sayang..

  raono sing iso ngganteni
  ceritomu sayang
  aku iseh tetep kelingan..

  raono seng iso ngganteni
  kabeh kenangan
  panggah kowe seng paling tak sayang..
  panggah kowe seng paling tak sayang..
Information :
Title : "Durung Sanggup Lali - ILUX ID feat. Woro Widowati"
Artist : ILUX ID, Woro Widowati,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title