Lirik & Chord Lagu Dudu Pilihanmu - Woro Widowati | Inschord

Lirik & Chord Lagu Dudu Pilihanmu - Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dudu Pilihanmu - Woro Widowati :

Lirik Dudu Pilihanmu - Woro Widowati :

Intro : B F# C#m F# 

      B                 F#
tresnoku.. tak pasrahne sliramu..
      G#m                D#m
neng opo.. malah ninggali tatu..
  E                B       G#m
keba..ngeten tenan tego atimu..
C#m               F#
mentolo nglarani aku..

   B                  F#
atiku.. wes tak wehne sliramu..
     G#m                D#m
nyatane.. iseh nggawe nangisku..
    E                    B    G#m
mungkin.. iki emang uwes nasibku..
 C#m    F#        B  F#
aku.. dudu pilihanmu..

Reff :
            G#m        D#m
  lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
         E                 B      F#
  yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
      G#m              D#m
  senajan.. kroso loro neng dodo..
         E                  F#
  tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
           B
  aku ra popo..

Music : B F# C#m F# 

   B                  F#
atiku.. wes tak wehne sliramu..
     G#m                D#m
nyatane.. iseh nggawe nangisku..
    E                    B    G#m
mungkin.. iki emang uwes nasibku..
 C#m    F#        B  F#
aku.. dudu pilihanmu..

Reff :
            G#m        D#m
  lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
         E                 B      F#
  yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
      G#m              D#m
  senajan.. kroso loro neng dodo..
         E                  F#
  tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
           B
  aku ra popo..

            G#m        D#m
  lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
         E                 B      F#
  yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
      G#m              D#m
  senajan.. kroso loro neng dodo..
         E                  F#
  tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
           B
  aku ra popo..
tresnoku.. tak pasrahne sliramu..
neng opo.. malah ninggali tatu..
keba..ngeten tenan tego atimu..
mentolo nglarani aku..

atiku.. wes tak wehne sliramu..
nyatane.. iseh nggawe nangisku..
mungkin.. iki emang uwes nasibku..
aku.. dudu pilihanmu..

Reff :
  lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
  yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
  senajan.. kroso loro neng dodo..
  tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
  aku ra popo..

Music...

atiku.. wes tak wehne sliramu..
nyatane.. iseh nggawe nangisku..
mungkin.. iki emang uwes nasibku..
aku.. dudu pilihanmu..

Reff :
  lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
  yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
  senajan.. kroso loro neng dodo..
  tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
  aku ra popo..

  lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
  yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
  senajan.. kroso loro neng dodo..
  tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
  aku ra popo..
Information :
Title : "Dudu Pilihanmu - Woro Widowati"
Artist : Woro Widowati,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title