Lirik & Chord Lagu Dezpaijo - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Dezpaijo - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dezpaijo - Via Vallen :

Lirik Dezpaijo - Via Vallen :

Intro : Cm G# D# A#

Cm                       G#
jo opo kowe meng ngene terus
D#                   A#
 nganti anakmu ra keurus
Cm                      G#
jo gek tobato dolanan togel
D#                       A#
 timbang bojomu dadi mangkel..

Cm                           G#
jo ngerti uripmu kuwi wes susah
                          D#
malah senengane golek masalah
                      A#
mending saiki golek’o kerjo..

Cm                         G#
jo elingo kowe kuwi wong deso
                       D# 
dadi ra usah macak sok londo 
    A#
hoooho...

Reff :
  Cm
  jo paijo ninggalke desone 
             G#
  lungo ning kutho
                               D#
  modal bondo nekat nggo golek kerjo
                            A#
  mergo bojomu butuh seneng pangen
  ora mung digoyang

  Cm
  jo paijo dadi wong ra nduwe 
            G#
  pancen nelongso
                            D#
  mangkane sregepo lekmu ngedungo
                                A#   Cm
  ben ndang cepet mentas urip rekoso..

Cm
anak butuh mangan
   G#
paijo isone ngutang
   D#
uripe sakno tenan
      A#
meski akeh pancoban
Cm
mugi Gusti Allah 
    G#
paringi kesabaran
          D#
ben iso entuk dalan sing padang 
     A#
lan iso kecukupan..

              Cm
iki critane paijo sregep ning jogjakarto
               G#
adoh adoh ning kuto niate golek kerjo
            D#
ketemu karo koncone sing jenenge bambang
           A#
konco soko deso sing wis dadi juragan

          Cm
akhire saiki paijo wis entuk gawean
            G#
ra ketok kerjone paijo bakulan utang
          D#
alhamdulillah saiki wis iso cukupan
            A#
arep mangan paijo wis ra usah ngutang

Music : Cm G# D# A# 
        Cm G# D# A# 

Cm                        G#
paijo paijo dasare wong deso
senenange mangan telo
                  D#
hobine mbribike rondo
                                  A#
opo isih kurang nduwe bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu 
            Cm
sing kurang ajar
        Cm                   G#  
paijo paijo cek ndang kowe tobato
                                   D#
nyuwuno ngapuro karo gusti ingkang kuoso
elingo sesuk nek kowe wis tuwo
 A#
akehke sodakoh selagi urip ning dunyo

Reff :
  D#-Dm-Cm                                  
       jo paijo ninggalke desone 
             G#
  lungo ning kutho
                               D#
  modal bondo nekat nggo golek kerjo
                            A#
  mergo bojomu butuh seneng pangen
  ora mung digoyang

  Cm
  jo paijo dadi wong ra nduwe 
            G#
  pancen nelongso
                            D#
  mangkane sregepo lekmu ngedungo
                                A#   Cm
  ben ndang cepet mentas urip rekoso..

Cm
anak butuh mangan
   G#
paijo isone ngutang
   D#
uripe sakno tenan
      A#
meski akeh pancoban
Cm
mugi Gusti Allah 
    G#
paringi kesabaran
          D#
ben iso entuk dalan sing padang 
     A#
lan iso kecukupan..
     Cm
oh paijo
jo opo kowe meng ngene terus
nganti anakmu ra keurus
jo gek tobato dolanan togel
timbang bojomu dadi mangkel..

jo ngerti uripmu kuwi wes susah
malah senengane golek masalah
mending saiki golek’o kerjo..

jo elingo kowe kuwi wong deso
dadi ra usah macak sok londo 
hoooho...

Reff :
  jo paijo ninggalke desone 
  lungo ning kutho
  modal bondo nekat nggo golek kerjo
  mergo bojomu butuh seneng pangen
  ora mung digoyang

  jo paijo dadi wong ra nduwe 
  pancen nelongso
  mangkane sregepo lekmu ngedungo
  ben ndang cepet mentas urip rekoso..

anak butuh manga
paijo isone ngutang
uripe sakno tenan
meski akeh pancoban
mugi Gusti Allah 
paringi kesabaran
ben iso entuk dalan sing padang 
lan iso kecukupan..

iki critane paijo sregep ning jogjakarto
adoh adoh ning kuto niate golek kerjo
ketemu karo koncone sing jenenge bambang
konco soko deso sing wis dadi juragan

akhire saiki paijo wis entuk gawean
ra ketok kerjone paijo bakulan utang
alhamdulillah saiki wis iso cukupan
arep mangan paijo wis ra usah ngutang

Music...

paijo paijo dasare wong deso
senenange mangan telo
hobine mbribike rondo
opo isih kurang nduwe bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu 
sing kurang ajar
paijo paijo cek ndang kowe tobato
nyuwuno ngapuro karo gusti ingkang kuoso
elingo sesuk nek kowe wis tuwo
akehke sodakoh selagi urip ning dunyo

Reff :                                
  jo paijo ninggalke desone 
  lungo ning kutho
  modal bondo nekat nggo golek kerjo
  mergo bojomu butuh seneng pangen
  ora mung digoyang

  jo paijo dadi wong ra nduwe 
  pancen nelongso
  mangkane sregepo lekmu ngedungo
  ben ndang cepet mentas urip rekoso..

anak butuh mangan
paijo isone ngutang
uripe sakno tenan
meski akeh pancoban
mugi Gusti Allah 
paringi kesabaran
ben iso entuk dalan sing padang 
lan iso kecukupan..
oh paijo
Information :
Title : "Dezpaijo - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title