Lirik & Chord Lagu Cukup - ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Cukup - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Cukup - ILUX ID :

Lirik Cukup - ILUX ID :

Intro : Am G Am 
        Dm G C 
        F Dm E 

     Am  G          Am
mestine isun sing nyepuro
       Dm        G      C
welas isun mesti di sio-sio
         Dm     G
sing sepisan pindo
     C     -G/B Am
riko njaluk sepuro
      F                     E
pungkasane soyo jeru tambah loro..

Reff :
                  Am
  cukup wes cukup sayang
             Dm
  isun tinggalan
                     G
  timbang ngajak balenan
                   C
  bangor isun pisahan..
                    Am
  cukup wes cukup sayang
           Dm
  semene baen
                   G
  welas isun wes ilang
                C
  loro iki temenan..

           F
  isun wes seng betah
          Dm
  sun wes seng sanggup
    E          Am
  ambi lorone ati..

Music : Am Dm G Am 
        Dm Am E Am 

     Am  G          Am
mestine isun sing nyepuro
       Dm        G      C
welas isun mesti di sio-sio
         Dm     G
sing sepisan pindo
     C     -G/B Am
riko njaluk sepuro
      F                     E
pungkasane soyo jeru tambah loro..

Reff :
                  Am
  cukup wes cukup sayang
             Dm
  isun tinggalan
                     G
  timbang ngajak balenan
                   C
  bangor isun pisahan..
                    Am
  cukup wes cukup sayang
           Dm
  semene baen
                   G
  welas isun wes ilang
               C
  loro iki temenan..

           F
  isun wes seng betah
          Dm
  sun wes seng sanggup
    E          Am
  ambi lorone ati..

                  Am
  cukup wes cukup sayang
             Dm
  isun tinggalan
                      G
  timbang ngajak balenan
                   C
  bangor isun pisahan..
                    Am
  cukup wes cukup sayang
           Dm
  semene baen
                   G
  welas isun wes ilang
               C
  loro iki temenan..

           F
  isun wes seng betah
          Dm
  sun wes seng sanggup
    E          Am
  ambi lorone ati..
mestine isun sing nyepuro
welas isun mesti di sio-sio
sing sepisan pindo
riko njaluk sepuro
pungkasane soyo jeru tambah loro..

Reff :
  cukup wes cukup sayang
  isun tinggalan
  timbang ngajak balenan
  bangor isun pisahan..
  cukup wes cukup sayang
  semene baen
  welas isun wes ilang
  loro iki temenan..

  isun wes seng betah
  sun wes seng sanggup
  ambi lorone ati..

Music...

mestine isun sing nyepuro
welas isun mesti di sio-sio
sing sepisan pindo
riko njaluk sepuro
pungkasane soyo jeru tambah loro..

Reff :
  cukup wes cukup sayang
  isun tinggalan
  timbang ngajak balenan
  bangor isun pisahan..
  cukup wes cukup sayang
  semene baen
  welas isun wes ilang
  loro iki temenan..

  isun wes seng betah
  sun wes seng sanggup
  ambi lorone ati..

  cukup wes cukup sayang
  isun tinggalan
  timbang ngajak balenan
  bangor isun pisahan..
  cukup wes cukup sayang
  semene baen
  welas isun wes ilang
  loro iki temenan..

  isun wes seng betah
  sun wes seng sanggup
  ambi lorone ati..
Information :
Title : "Cukup - ILUX ID"
Artist : ILUX ID,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title