Lirik & Chord Lagu Buntu Dalane - ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Buntu Dalane - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Buntu Dalane - ILUX ID :

Lirik Buntu Dalane - ILUX ID :

Intro : F C Am G
        F C Dm G

F               C
wes.. cukup semene
 F                Am
aku.. sayang ro kowe
        Dm
kowe mbesok bakal ngerti
         G
gede tresno ning atiku..

Reff :
            F
  tak dongakne kowe ora getun
      C
  ninggalne aku
           Am                   G
  wes mutusne kowe medotke janjine..

          F
  mugi Gusti ora ngirimke
     C
  karma ning kowe
          Dm           G
  mergo kowe aku uripe ngene
         (F)
  buntu dalane..

Music : F Fm C 

F               C
wes.. cukup semene
 F                Am
aku.. sayang ro kowe
        Dm
kowe mbesok bakal ngerti
         G
gede tresno ning atiku..

Reff :
            F
  tak dongakne kowe ora getun
      C
  ninggalne aku
           Am                   G
  wes mutusne kowe medotke janjine..

          F
  mugi Gusti ora ngirimke
     C
  karma ning kowe
          Dm           G
  mergo kowe aku uripe ngene..

            F
  tak dongakne kowe ora getun
      C
  ninggalne aku
           Am                   G
  wes mutusne kowe medotke janjine..

          F
  mugi Gusti ora ngirimke
     C
  karma ning kowe
          Dm           G
  mergo kowe aku uripe ngene
          F    Fm
  buntu dalane..
            C
  buntu dalane..

Outro : C
wes.. cukup semene
aku.. sayang ro kowe
kowe mbesok bakal ngerti
gede tresno ning atiku..

Reff :
  tak dongakne kowe ora getun
  ninggalne aku
  wes mutusne kowe medotke janjine..

  mugi Gusti ora ngirimke
  karma ning kowe
  mergo kowe aku uripe ngene
  buntu dalane..

Music...

wes.. cukup semene
aku.. sayang ro kowe
kowe mbesok bakal ngerti
gede tresno ning atiku..

Reff :
  tak dongakne kowe ora getun
  ninggalne aku
  wes mutusne kowe medotke janjine..

  mugi Gusti ora ngirimke
  karma ning kowe
  mergo kowe aku uripe ngene..

  tak dongakne kowe ora getun
  ninggalne aku
  wes mutusne kowe medotke janjine..

  mugi Gusti ora ngirimke
  karma ning kowe
  mergo kowe aku uripe ngene
  buntu dalane..
  buntu dalane..
Information :
Title : "Buntu Dalane - ILUX ID"
Artist : ILUX ID,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title