Chord Ati Opo Watu - Ronz Asmara | Inschord

Chord Ati Opo Watu - Ronz Asmara

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ati Opo Watu - Ronz Asmara :

Lirik Ati Opo Watu - Ronz Asmara :

Intro : D G Em A 

D          A/C#
koyo ngene rasane
    Bm
tresno sing nyawiji
Em           
digawe loro ati
  G            A
tetep tak gondeli..
F#m                  B
aku percoyo nadyan diapusi..
 Em
mung pengin koe mari
 A
ora malah ndadi..

D       A/C#        Bm
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Em
kepie wae lakumu 
G        A
aku ra nesu..
F#m               B
jan jane kui ati opo watu..
        Em
kok nganti koyo ngene
          A
leh nglarani aku..

F#m            Bm
sithik wae.. tulung dipikirke..
      Em                    A
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
             D
  aku wis nyerah.. 
              Bm
  ngeboti tresnamu..
      Em                A
  sak karepmu, sak polahmu..
    F#m         Bm
  cukup cukup cukup..
    Em             A
  lungo.. soko uripku..

            D
  aku wis wegah.. 
           Bm
  sabarku ora faedah..
     Em           A
  bendino di gawe loro..
    F#m       Bm
  lali lali lali..
    Em                        G
  sopo wonge sing betah yen terus..
  A     D
  dilarani..

Music : D A/C# Bm Em G A
        F#m B Em Em D 

        A/C#        Bm
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Em               G        A
kepie wae lakumu aku ra nesu..
F#m               B
jan jane kui ati opo watu..
        Em
kok nganti koyo ngene
          A
leh nglarani aku..

F#m            Bm
sithik wae.. tulung dipikirke..
      Em                    A
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
             D
  aku wis nyerah.. 
              Bm
  ngeboti tresnamu..
      Em                A
  sak karepmu, sak polahmu..
    F#m         Bm
  cukup cukup cukup..
    Em             A
  lungo.. soko uripku..

            D
  aku wis wegah.. 
           Bm
  sabarku ora faedah..
     Em           A
  bendino di gawe loro..
    F#m       Bm
  lali lali lali..
    Em                        G
  sopo wonge sing betah yen terus..
  A     D A/C# Bm
  dilarani..
    Em                        G
  sopo wonge sing betah yen terus..
  A     D
  dilarani..
koyo ngene rasane
tresno sing nyawiji        
digawe loro ati
tetep tak gondeli..
aku percoyo nadyan diapusi..
mung pengin koe mari
ora malah ndadi..

wis 3 tahun ngadepi sabarku..
kepie wae lakumu 
aku ra nesu..
jan jane kui ati opo watu..
kok nganti koyo ngene
leh nglarani aku..

sithik wae.. tulung dipikirke..
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
  aku wis nyerah.. 
  ngeboti tresnamu..
  sak karepmu, sak polahmu..
  cukup cukup cukup..
  lungo.. soko uripku..

  aku wis wegah.. 
  sabarku ora faedah..
  bendino di gawe loro..
  lali lali lali..
  sopo wonge sing betah yen terus..
  dilarani..

Music...

wis 3 tahun ngadepi sabarku..
kepie wae lakumu aku ra nesu..
jan jane kui ati opo watu..
kok nganti koyo ngene
leh nglarani aku..

sithik wae.. tulung dipikirke..
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
  aku wis nyerah.. 
  ngeboti tresnamu..
  sak karepmu, sak polahmu..
  cukup cukup cukup..
  lungo.. soko uripku..

  aku wis wegah.. 
  sabarku ora faedah..
  bendino di gawe loro..
  lali lali lali..
  sopo wonge sing betah yen terus..
  dilarani..
  sopo wonge sing betah yen terus..
  dilarani..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title