Chord Angin Dalu - Woro Widowati | Inschord

Chord Angin Dalu - Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Angin Dalu - Woro Widowati :

Lirik Angin Dalu - Woro Widowati :

Intro : D E C#m F#m
        D E A 

               A
duwe ku mung roso tresno
               C#m
duwe ku mung roso sayang
            D              E
nganti nyawaku ninggalke rogo
        D        E
rosoku ora ilang..

              A
tresno neng jero dodo
                 C#m
seng tak jaluk imbangono
       D           E
masio aku ra sugeh bondo
            A
moh yen digawe loro..

Reff :
        D         E
  sak pedote nafasku
         C#m             F#m
  mung kowe seng tak tunggu
          Bm
  ora ono liyane
             E
  seng neng atiku..

        D          E
  sak oncat e nyawaku
      C#m          F#m
  ora ngaleh tresnaku
         Bm
  ademe angin dalu
    E          A
  dadi saksi bisu..

Music : D E C#m F#m
        Bm E A 
        D E C#m F#m
        Bm E A 

              A
tresno neng jero dodo
                 C#m
seng tak jaluk imbangono
       D              E
masio aku ra sugeh bondo
            A
moh yen digawe loro..

Reff :
        D         E
  sak pedote nafasku
         C#m             F#m
  mung kowe seng tak tunggu
          Bm
  ora ono liyane
             E
  seng neng atiku..

        D          E
  sak oncat e nyawaku
      C#m          F#m
  ora ngaleh tresnaku
         Bm
  ademe angin dalu
    E          A
  dadi saksi bisu..

        D         E
  sak pedote nafasku
         C#m             F#m
  mung kowe seng tak tunggu
          Bm
  ora ono liyane
             E
  seng neng atiku..

        D          E
  sak oncat e nyawaku
      C#m          F#m
  ora ngaleh tresnaku
         Bm
  ademe angin dalu
    E          A
  dadi saksi bisu..
         Bm
  ademe angin dalu
    E          A
  dadi saksi bisu..
duwe ku mung roso tresno
duwe ku mung roso sayang
nganti nyawaku ninggalke rogo
rosoku ora ilang..

tresno neng jero dodo
seng tak jaluk imbangono
masio aku ra sugeh bondo
moh yen digawe loro..

Reff :
  sak pedote nafasku
  mung kowe seng tak tunggu
  ora ono liyane
  seng neng atiku..

  sak oncat e nyawaku
  ora ngaleh tresnaku
  ademe angin dalu
  dadi saksi bisu..

Music...

tresno neng jero dodo
seng tak jaluk imbangono
masio aku ra sugeh bondo
moh yen digawe loro..

Reff :
  sak pedote nafasku
  mung kowe seng tak tunggu
  ora ono liyane
  seng neng atiku..

  sak oncat e nyawaku
  ora ngaleh tresnaku
  ademe angin dalu
  dadi saksi bisu..

  sak pedote nafasku
  mung kowe seng tak tunggu
  ora ono liyane
  seng neng atiku..

  sak oncat e nyawaku
  ora ngaleh tresnaku
  ademe angin dalu
  dadi saksi bisu..
  ademe angin dalu
  dadi saksi bisu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title