Chord Alun Alun Madiun - Woro Widowati | Inschord

Chord Alun Alun Madiun - Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Alun Alun Madiun - Woro Widowati :

Lirik Alun Alun Madiun - Woro Widowati :

Intro : Dm Gm C F A 

Dm                 C
koyo diiris iris rasane atiku
Bb                 F
 ngerti kowe saiki karo wong liyo
Gm                 Dm
rasane ati kaget semu ra percoyo
  Bb                   A  
nalikane moco undangan sing tak trimo..

Music : A-A Bb-Bb-A

  Dm                   C
nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
Bb                     F
sak wise ngerti kowe karo aku tego
Gm                    Dm
seh durung ilang soko sak jeroning moto
      Bb
nalikane kowe ngucap
          A            
janji dek jaman semono..

Music : A-A-A-Bb -A

Reff :
            Dm
  ning alun alun madiun
           Gm
  mbiyen kowe ngucap tresno
  C
  janji ra bakal
        F            A
  pisah nganti akhir ndonyo..

            Dm
  ning alun alun madiun
          Gm
  biyen kenalan ning kono
  C
  sewu kenangan
             F            A
  tak simpen ning njero dodo..

  Bb
  nanging saiki
            Gm
  sing tak impi uwes sirno
   A
  ilang musno,
                   Dm A-A-A-Bb -A
  kowe rabi wong liyo..

Music : Dm Gm C F A
        Dm Gm A Dm 
        A-A-A-Bb -A

  Dm                   C
nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
Bb                     F
sak wise ngerti kowe karo aku tego
Gm                    Dm
seh durung ilang soko sak jeroning moto
      Bb
nalikane kowe ngucap
      A
janji dek jaman semono..

Music : A-A-A-Bb -A

Reff :
            Dm
  ning alun alun madiun
           Gm
  mbiyen kowe ngucap tresno
  C
  janji ra bakal
        F               A
  pisah nganti akhir ndonyo..

            Dm
  ning alun alun madiun
          Gm
  biyen kenalan ning kono
  C
  sewu kenangan
             F            A
  tak simpen ning njero dodo..

  Bb
  nanging saiki
            Gm
  sing tak impi uwes sirno
   A
  ilang musno,
                   Dm
  kowe rabi wong liyo..
   A
  ilang musno,
                   Dm
  kowe rabi wong liyo..
koyo diiris iris rasane atiku
ngerti kowe saiki karo wong liyo
rasane ati kaget semu ra percoyo
nalikane moco undangan sing tak trimo..

Music...

nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
sak wise ngerti kowe karo aku tego
seh durung ilang soko sak jeroning moto
nalikane kowe ngucap        
janji dek jaman semono..

Music...

Reff :
  ning alun alun madiun
  mbiyen kowe ngucap tresno
  janji ra bakal
  pisah nganti akhir ndonyo..

  ning alun alun madiun
  biyen kenalan ning kono
  sewu kenangan
  tak simpen ning njero dodo..

  nanging saiki
  sing tak impi uwes sirno
  ilang musno,
  kowe rabi wong liyo..

Music...

nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
sak wise ngerti kowe karo aku tego
seh durung ilang soko sak jeroning moto
nalikane kowe ngucap
janji dek jaman semono..

Music...

Reff :
  ning alun alun madiun
  mbiyen kowe ngucap tresno
  janji ra bakal
  pisah nganti akhir ndonyo..

  ning alun alun madiun
  biyen kenalan ning kono
  sewu kenangan
  tak simpen ning njero dodo..

  nanging saiki
  sing tak impi uwes sirno
  ilang musno,
  kowe rabi wong liyo..
  ilang musno,
  kowe rabi wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title