Chord Salahku Opo - Dory Harsa | Inschord

Chord Salahku Opo - Dory Harsa

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Salahku Opo - Dory Harsa :

Lirik Salahku Opo - Dory Harsa :

Intro : C D Bm Em F D 

   G       D
krungu.. kabar..
Em
pas jam rolasan..
  Am          D     G
kowe medhotke katresnan..

 G      D
aku.. sabar..
     Em
mbok gawe dolanan..
   C          D       G
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
        C         D
   niki salahku nopo
        Bm           Em
   mbok njenengan pirso..
     Am         D         G
   nanging ati iki.. koyo opo..

     C            D
   nangis batin kulo
              Bm          E
   tigang ndinten uwis kroso..
       Am        D            G
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Music : C D Bm Em
        Am D G G-Am-Bm-G
        C     D    Bm    E
        o.. ooo.. ooo o oo..
        Am D G 

   G       D
krungu.. kabar..
Em
pas jam rolasan..
  Am          D     G
kowe medhotke katresnan..

 G      D
aku.. sabar..
     Em
mbok gawe dolanan..
   C          D       G
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
        C         D
   niki salahku nopo
        Bm           Em
   mbok njenengan pirso..
     Am         D         G
   nanging ati iki.. koyo opo..

     C            D
   nangis batin kulo
              Bm          E
   tigang ndinten uwis kroso..
       Am        D            G
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

        C         D
   niki salahku nopo
        Bm           Em
   mbok njenengan pirso..
     Am         D         G
   nanging ati iki.. koyo opo..

     C            D
   nangis batin kulo
              Bm          E
   tigang ndinten uwis kroso..
       Am        D            G
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..
       Am        D              (C)
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Outro : C D Bm E Am D

krungu.. kabar..
pas jam rolasan..
kowe medhotke katresnan..

aku.. sabar..
mbok gawe dolanan..
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
   niki salahku nopo
   mbok njenengan pirso..
   nanging ati iki.. koyo opo..

   nangis batin kulo
   tigang ndinten uwis kroso..
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Music...
o.. ooo.. ooo o oo..

krungu.. kabar..
pas jam rolasan..
kowe medhotke katresnan..

aku.. sabar..
mbok gawe dolanan..
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
   niki salahku nopo
   mbok njenengan pirso..
   nanging ati iki.. koyo opo..

   nangis batin kulo
   tigang ndinten uwis kroso..
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

   niki salahku nopo
   mbok njenengan pirso..
   nanging ati iki.. koyo opo..

   nangis batin kulo
   tigang ndinten uwis kroso..
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..
   keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title