Lirik & Chord Lagu Jodo - Dory Harsa feat. Nella Kharisma | Inschord

Lirik & Chord Lagu Jodo - Dory Harsa feat. Nella Kharisma

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Jodo - Dory Harsa feat. Nella Kharisma :

Lirik Jodo - Dory Harsa feat. Nella Kharisma :

Intro : F..Gm A
        Dm -C Bb Gm C F..

          Gm       C            Dm
sajak tresno, sing neng njero dodo
     Bb    C            F
ora iso, bakal tak lalekno..
        Gm   C          Am  A        Dm
gedhe roso, ati kulo pantes tak juangno
  Gm               G          A
kebacut nyemplung ati tekan dodo..

Reff :
     F                        Gm
   kowe.. sing paling tak sayangi..
         A           Dm    C    Bb
   aku pingin dadi siji mergo kowe..
        Gm       C
   sing dadi pilihan ati..

     F           D          Gm
   mugo.. bapak ibumu merestui..
             A          Dm      C     Bb
   sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
     Gm          C       F
   jodo mesti Gusti berkahi..

Music : F Bbm F Bbm F Bbm

          Gm    C         F
tak kendhangi karo tak esemi..
     Bb     C           F
soko ati, koe tak tresnani..
          Gm
tak tembhangi..
  C           Am   A       Dm
kulo krungu langit melu nyanyi..
   Gm        G            A
rindu niki kulo sing nduweni..

Reff :
     F                        Gm
   kowe.. sing paling tak sayangi..
         A           Dm    C    Bb
   aku pingin dadi siji mergo kowe..
        Gm       C
   sing dadi pilihan ati..

     F           D          Gm
   mugo.. bapak ibumu merestui..
             A          Dm      C     Bb
   sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
     Gm          C       F
   jodo mesti Gusti berkahi..

     F                        Gm
   kowe.. sing paling tak sayangi..
         A           Dm    C    Bb
   aku pingin dadi siji mergo kowe..
        Gm       C
   sing dadi pilihan ati.. hoo..

     F           D          Gm
   mugo.. bapak ibumu merestui..
             A          Dm   C        Bb
   sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
     Gm          C       Dm C Bb
   jodo mesti Gusti berkahi.. iii..
     Gm          C         Bbm F Bbm F
   jodo mesti Gusti.. berkahi..
sajak tresno, sing neng njero dodo
ora iso, bakal tak lalekno..
gedhe roso, ati kulo pantes tak juangno
kebacut nyemplung ati tekan dodo..

Reff :
   kowe.. sing paling tak sayangi..
   aku pingin dadi siji mergo kowe..
   sing dadi pilihan ati..

   mugo.. bapak ibumu merestui..
   sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
   jodo mesti Gusti berkahi..

Music...

tak kendhangi karo tak esemi..
soko ati, koe tak tresnani..
tak tembhangi..
kulo krungu langit melu nyanyi..
rindu niki kulo sing nduweni..

Reff :
   kowe.. sing paling tak sayangi..
   aku pingin dadi siji mergo kowe..
   sing dadi pilihan ati..

   mugo.. bapak ibumu merestui..
   sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
   jodo mesti Gusti berkahi..

   kowe.. sing paling tak sayangi..
   aku pingin dadi siji mergo kowe..
   sing dadi pilihan ati.. hoo..

   mugo.. bapak ibumu merestui..
   sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
   jodo mesti Gusti berkahi.. iii..
   jodo mesti Gusti.. berkahi..
Information :
Title : "Jodo - Dory Harsa feat. Nella Kharisma"
Artist : Dory Harsa, Nella Kharisma,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title