Chord Aku Iki Sopo - Nella Kharisma | Inschord

Chord Aku Iki Sopo - Nella Kharisma

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Aku Iki Sopo - Nella Kharisma :

Lirik Aku Iki Sopo - Nella Kharisma :

Intro : Gm F D# Bb D
        Gm F D# Bb D

Gm       F
 aku iki sopo
            D#
dudu sopo sopo..
                Bb     D
nanging atiku dadi.. loro..

Gm                  F
 nyawang awakmu dilarani
                  D#
neng ngarep moto iki..
               Bb         D
perih ati ra tego.. ngingeti..

Cm          Gm    Dm        Cm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                Bb        D
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
        Gm             Dm
   aku iki sopo.. dudu apa-apamu
            D#          Bb      D
   nanging ati iki.. mendem.. perih
        Gm            Dm
   aku iso opo.. dudu apa apamu
    Cm       D          D
   awakmu.. isih sayang dek'e..

Music : D# Bb Cm F 
        D# Bb Cm D 

Gm       F
 aku iki sopo
            D#
dudu sopo sopo..
                Bb     D
nanging atiku dadi.. loro..

Gm                  F
 nyawang awakmu dilarani
                  D#
neng ngarep moto iki..
               Bb         D
perih ati ra tego.. ngingeti..

Cm          Gm    Dm        Cm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                Bb        D
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
        Gm             Dm
   aku iki sopo.. dudu apa-apamu
            D#          Bb      D
   nanging ati iki.. mendem.. perih
        Gm            Dm
   aku iso opo.. dudu apa apamu
    Cm       D          D
   awakmu.. isih sayang dek'e..

        Gm             Dm
   aku iki sopo.. dudu apa-apamu
            D#          Bb      D
   nanging ati iki.. mendem.. perih
        Gm            Dm
   aku iso opo.. dudu apa apamu
    Cm       D          D
   awakmu.. isih sayang dek'e..

Outro : D# Bb Cm D D Gm

aku iki sopo
dudu sopo sopo..
nanging atiku dadi.. loro..

nyawang awakmu dilarani
neng ngarep moto iki..
perih ati ra tego.. ngingeti..

masio aku ora.. iso.. nduweni
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
   aku iki sopo.. dudu apa-apamu
   nanging ati iki.. mendem.. perih
   aku iso opo.. dudu apa apamu
   awakmu.. isih sayang dek'e..

Music...

aku iki sopo
dudu sopo sopo..
nanging atiku dadi.. loro..

nyawang awakmu dilarani
neng ngarep moto iki..
perih ati ra tego.. ngingeti..

masio aku ora.. iso.. nduweni
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
   aku iki sopo.. dudu apa-apamu
   nanging ati iki.. mendem.. perih
   aku iso opo.. dudu apa apamu
   awakmu.. isih sayang dek'e..

   aku iki sopo.. dudu apa-apamu
   nanging ati iki.. mendem.. perih
   aku iso opo.. dudu apa apamu
   awakmu.. isih sayang dek'e..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title