Chord Nyandingo Neng Aku - Pepeh Sadboy | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Nyandingo Neng Aku - Pepeh Sadboy

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nyandingo Neng Aku - Pepeh Sadboy :

Lirik Nyandingo Neng Aku - Pepeh Sadboy :

Intro : E G#m C#m
        F#m Fm A B
        G#m C# F#m B

E           G#m         C#m
ra tau tak angen duweni kowe..
F#m              Fm           B
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  G#m
sing mbok perjuangno..
                C#
nanging.. lungo karo wong liyo
     F#m                B
lilakno.. percoyo ning aku..

E           G#m              C#m
ra tau tak angen ku nyanding kowe
F#m              Fm           B
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  G#m
sing mbok perjuangno..
            C#
nanging.. kabeh sio sio
     F#m              B
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

Reff :
  A                G#m
   nyandingo ning aku..
     C#m     F#m
  percoyo atiku..
      B                 E          E F#m
  aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
   G#m  A                   G#m
  wis.. cukup ikhlasno ono aku..
       C#m        F#m
  sing dadi tombo atimu
       A        B          A
  sing tau catu karo mantanmu..

Music : A  G# C#m F#m B E

E           G#m         C#m
ra tau tak angen duweni kowe..
F#m              Fm           B
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  G#m
sing mbok perjuangno..
  G#        C#
nanging.. kabeh sio sio
     F#m              B
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

Reff :
  A                G#m
   nyandingo ning aku..
     C#m     F#m
  percoyo atiku..
      B                 E
  aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
      A                   G#m
  wis cukup ikhlasno ono aku..
       C#m        F#m
  sing dadi tombo atimu..
       A        B          E  C#
  sing tau catu karo mantanmu..

(Overtone)
  B                A#m
   nyandingo ning aku..
     D#m     G#m
  percoyo atiku..
      C#                F#
  aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
      B                   A#m
  wis cukup ikhlasno ono aku..
       D#m        G#m
  sing dadi tombo atimu..
       B        C#         F#
  sing tau catu karo mantanmu..
       B        C#         D#m  C#
  sing tau catu karo mantanmu..uuu..
    B
  sepisan maneh..
    C#                F#
  huu.. percoyo neng aku..
ra tau tak angen duweni kowe..
tombo sing mbok angen lalekno dekne
sing mbok perjuangno..
nanging.. lungo karo wong liyo
lilakno.. percoyo ning aku..

ra tau tak angen ku nyanding kowe
tombo sing mbok angen lalekno dekne
sing mbok perjuangno..
nanging.. kabeh sio sio
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

Reff :
  nyandingo ning aku..
  percoyo atiku..
  aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
  wis.. cukup ikhlasno ono aku..
  sing dadi tombo atimu
  sing tau catu karo mantanmu..

Music...

ra tau tak angen duweni kowe..
tombo sing mbok angen lalekno dekne
sing mbok perjuangno..
nanging.. kabeh sio sio
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

Reff :
  nyandingo ning aku..
  percoyo atiku..
  aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
  wis cukup ikhlasno ono aku..
  sing dadi tombo atimu..
  sing tau catu karo mantanmu..

(Overtone)
  nyandingo ning aku..
  percoyo atiku..
  aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
  wis cukup ikhlasno ono aku..
  sing dadi tombo atimu..
  sing tau catu karo mantanmu..
  sing tau catu karo mantanmu..uuu..
  sepisan maneh..
  huu.. percoyo neng aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title