Lirik & Chord Lagu Online (Ono Liyane) - Vivi Voletha | Inschord

Lirik & Chord Lagu Online (Ono Liyane) - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Online (Ono Liyane) - Vivi Voletha :

Lirik Online (Ono Liyane) - Vivi Voletha :

 Bm                  F#m
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  G         A            D    F#
kowe ning kono karo wong liyo..
  Bm            F#m
mugo uripmu.. biso mulyo..
  G         A         D
karo wong liyo pilihanmu..

Music : D A/C# Bm F#m
        G D A/C# Bm
        Em D A/C# Bm A

  D                         A
kowe.. lungo ninggal sumpah janji..
    Bm               F#m
opo saiki kowe oleh ganti..
      G               D   A/C# Bm
wis suwe kowe ora ono kabare..
    Em               A
opo saiki wis ono liane..

     D                   A
sakjane.. jarak ra dadi alesan
      Bm                F#m
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
     G                    D    A/C# Bm
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
          Em                      A
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

Reff :
   Bm                  F#m
  aku ning kene.. mung iso ndongakne
    G         A            D    F#
  kowe ning kono karo wong liyo..
    Bm            F#m
  mugo uripmu.. biso mulyo..
    G         A         G
  karo wong liyo pilihanmu..
       A         Bm  F#m  G A D F#
  hoo..wo.. hoo..wo..

Music : Bm  F#m  G A D

     D                   A
sakjane.. jarak ra dadi alesan
      Bm                F#m
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
     G                    D    A/C# Bm
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
          Em                      A
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

Reff :
   Bm                  F#m
  aku ning kene.. mung iso ndongakne
    G         A            D    F#
  kowe ning kono karo wong liyo..
    Bm            F#m
  mugo uripmu.. biso mulyo..
    G         A         G  A D
  karo wong liyo pilihanmu..

   Bm                  F#m
  aku ning kene.. mung iso ndongakne
    G         A            D    F#
  kowe ning kono karo wong liyo..
    Bm            F#m
  mugo uripmu.. biso mulyo..
    G         A         D
  karo wong liyo pilihanmu..
    G         A      D
  karo wong liyo pilihanmu..
aku ning kene.. mung iso ndongakne
kowe ning kono karo wong liyo..
mugo uripmu.. biso mulyo..
karo wong liyo pilihanmu..

Music...

kowe.. lungo ninggal sumpah janji..
opo saiki kowe oleh ganti..
wis suwe kowe ora ono kabare..
opo saiki wis ono liane..

sakjane.. jarak ra dadi alesan
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

Reff :
  aku ning kene.. mung iso ndongakne
  kowe ning kono karo wong liyo..
  mugo uripmu.. biso mulyo..
  karo wong liyo pilihanmu..
  hoo..wo.. hoo..wo..

Music...

sakjane.. jarak ra dadi alesan
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

Reff :
  aku ning kene.. mung iso ndongakne
  kowe ning kono karo wong liyo..
  mugo uripmu.. biso mulyo..
  karo wong liyo pilihanmu..

  aku ning kene.. mung iso ndongakne
  kowe ning kono karo wong liyo..
  mugo uripmu.. biso mulyo..
  karo wong liyo pilihanmu..
  karo wong liyo pilihanmu..
Information :
Title : "Online (Ono Liyane) - Vivi Voletha"
Artist : Vivi Voletha,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title