Chord Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat. Nella Kharisma | Inschord

Chord Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat. Nella Kharisma

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat. Nella Kharisma :

Lirik Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat. Nella Kharisma :

Intro : C F C F
        C Dm G C

C                  F                C
 nangis batinku saiki kelingan sampeyan
                F             C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
      Dm      G          C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
        Dm       G          C   G
sak temene mageh kangen slirane..

Reff :
                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C   
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Music : C G Am Em
        F C Dm G C

C                  F                C
 nangis batinku saiki kelingan sampeyan
                F             C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
      Dm      G          C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
        Dm       G          C   G
sak temene mageh kangen slirane..

Reff :
                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C   
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C   
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Outro : F G F G C
nangis batinku saiki kelingan sampeyan
nong njero ati iki kulo taseh sayang
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
sak temene mageh kangen slirane..

Reff :
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
  mugo kowe seneng urip karo bojomu  
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Music...

nangis batinku saiki kelingan sampeyan
nong njero ati iki kulo taseh sayang
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
sak temene mageh kangen slirane..

Reff :
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
  mugo kowe seneng urip karo bojomu  
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title